Lediga tjänster i Höks pastorat

Vi finns i Laholms kommun i sydligaste Halland med gräns mot Skåne och Småland. Här kan man bo mellan hav och skog eller i staden. Det finns gott om skolor runt om i kommunen och ett gott utbud av andra arbetsplatser.

Vi söker en

Kyrkomusiker på heltid

Vi söker en kyrkomusiker till Höks pastorat med huvudsaklig placering i Knäreds och Hishults församlingar.

I arbetet ingår att spela på gudstjänster och andra sammankomster, att leda en kör och att leda våra barn och ungdomar på en upptäcktsresa i den musikaliska världen.

Under året ska vi tillsammans förändra och utveckla musikertjänsterna och du kommer tillsammans med våra övriga musiker vara ansvarig för arbetet.

Du har körkort och tillgång till egen bil. Du ansvarar för musiken i Knäreds och Hishults församlingar.

Sista ansökningsdag är den 29 maj

Välkommen med Din ansökan till

Upplysningar om tjänsten lämnas av
Kyrkoherde Anders Vickman tel: 0735-336180

Fackligt ombud:
Elvira Tufvesson tel 072-5658642

Vi söker komminister på heltid

Vi söker en komminister med huvudsaklig placering i Veinge-Tjärby församling.

Du kommer att vara med och bygga Höks pastorats framtid och profil. Till arbetsuppgifterna hör att vara med och bygga nya gudstjänster och att delta i vårt gemensamma konfirmandarbete. Du kommer också att vara en kraft i vårt medvetna arbetsmiljöarbete. Våra präster har som alla andra som jobbar här reglerad arbetstid.

Ansökan senast den 1 juni till

Vill du veta mer så kan du kontakta någon av oss:
Anders Vickman, kyrkoherde, 0735-336180
KyrkA, Anna-Lisa Saar, 070-5150022