Lediga tjänster i Höks pastorat

Präst Ränneslöv-Ysby församling

Höks pastorat söker en präst med placering i Ränneslöv-Ysby församling. Du får tillsammans med övriga anställda och våra förtroendevalda vara med och utforma pastoratet inför framtiden. Uppgiften är både utmanande och spännande. När vi gör detta hjälps vi åt med att forma varandras arbetsmiljöer, samtidigt som vi har möjlighet att skapa vår egen arbetsplattform.

Arbetet spänner över alla prästerliga arbetsuppgifter såsom gudstjänster, kyrkliga handlingar, arbete med barn och ungdom, grupper för olika åldrar med mera. Du jobbar helg varannan vecka. Dop, vigslar och begravningar löser vi gemensamt i hela pastoratet. Du har körkort och tillgång till egen bil.

Det är viktigt att du vill ha goda relationer med dina arbetskamrater och lokala förtroendevalda. Vi tror nämligen att samarbete är det bästa sättet att möta förväntningar på.

Sista ansökningsdag är den 29 september 2019.

Välkommen med din ansökan till

Hemsida: www.svenskakyrkanhoks.se

Upplysningar om tjänsten lämnas av
Kyrkoherde Anders Vickman tel 073-5336180